ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

ELS RALLYES HISTÒRICS TORNEN A PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

Divendres 18 de Març Palamós acollirà el reagrupament del 70 Rally Costa Brava El 70 Rally Motul Costa Brava se celebrarà del 17 al 20 de març de 2022 amb epicentre a Girona. Es tracta del rally més antic de l’estat i un dels més prestigiosos d’Europa, i obrirà la temporada dels rallyes històrics a nivell continental amb un esdeveniment que serà puntuable per als Campionats d’Europa, d’Espanya i de Catalunya de l’especialitat, a més d’incloure els vehicles Legend d’interès especial.

 

En aquesta edició del Rally Motul Costa Brava s’espera superar el rècord de 185 equips inscrits, aconseguit en l’edició de 2021. La durada del rally, amb més de 150 quilòmetres cronometrats i una dotzena de trams per carreteres mítiques, l’atractiu turístic de la Costa Brava i el tracte de l’organització són els aspectes que més valoren els participants. Per a aquesta edició, que commemora el 70 aniversari del Rally Costa Brava, s’estan preparant diverses sorpreses que seran anunciades pròximament.

Més informació a RallyClassics | Pàgina Oficial de RallyClassics.org

  • De : 03/03/2022
  • Fins a : 18/03/2022

Actualitats relacionades