ACTUALITAT

# Esdeveniments - maig 2024

ELS REIS MAGS D’ORIENT ARRIBEN A PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

Palamós recuperarà la tradicional arribada dels Reis d’Orient per mar amb la novetat que els nens i nenes i les seves famílies els esperaran a l’estenedor de xarxes del port, en un espai ampli i diàfan per a poder mantenir la distància de seguretat. De totes maneres, malgrat tot sigui a l’exterior, caldrà portar mascareta.
A les 17.30 h al mateix estenedor de xarxes, tindrà lloc l’espectacle ‘Cirkifoc’ on les llums, la música i el circ faran que l’espera de l’arribada de Ses Majestats sigui un moment especial per als nens i nenes i les seves famílies.
A partir de les 18 h, els tambors i les gralles de l’Orquestra de Reis anunciaran l’arribada de Ses Majestats amb vaixell per mar, que desembarcaran al port i, tot seguit, es desplaçaran a peu fins a l’escenari situat a l’estenedor de xarxes per a poder donar la salutació i benvinguda a tots els nens i nenes de Palamós i Sant Joan.
A partir de les 19 h, s’iniciarà la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient que començarà des de Sant Joan i arribarà fins al Teatre La Gorga, el recorregut és suficientment llarg per tal que el públic es pugui distribuir sense aglomeracions. Ses Majestats baixaran de les seves carrosses a l’inici del carrer de Dídac Garrell i faran un recorregut a peu des d’aquesta via, passant pel carrer Major i fins arribar al teatre.
Enguany també, l’agrupació de batucada Repercussió de Palamós col·laborarà animant la festa pels carrers cèntrics de la vila mentre els nens i nenes i les seves famílies esperen l’arribada de la comitiva Reial, pels voltants de les 19 h.
A les 20 h, el Teatre La Gorga acollirà la tradicional salutació dels Reis d’Orient a tots els infants, enguany amb distància de seguretat, control d’aforament i mascareta obligatòria.

  • De : 05/01/2022
  • Fins a : 05/01/2022
  • L'esdeveniment comença a les : 17:00h
  • fins a : 21:00h

Actualitats relacionades