ACTUALITAT

# Notícies - maig 2024

WORLD CONGRESS SPORT TOURISM

Veure tota l'actualitat

L’Agència Catalana de Turisme, de la Generalitat de Catalunya, i l’Organització Mundial del Turisme (OMT) van organitzar el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que va tenir lloc enguany a Lloret de Mar els dies 25 i 26 de novembre. 

Aquest congrés va comptar amb la presencia dels tècnics de turisme i d’esports de l’Ajuntament de Palamós que van acudir al congrés amb la visió d’adquirir nous coneixements i de generar noves sinergies amb els diferents actors del turisme esportiu dins el nostre territori.

Els objectius principals d’aquest congrés són la de reforçar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible. Fomentar la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització. També, la d’estimular la col·laboració públic-privada mitjançant estratègies d’èxit, entre d’altres. 

Un dels objectius principals dels tècnics ha estat la consolidació de la xarxa entre les diferents entitats del territori que hi ha assistit al congres. També, el servei d’esports ha aprofitat l’ocasió  de networking per parlar sobre els propis projectes que enguany Palamós ha desenvolupat com és el Centre Trail o també per parlar sobre el 1er Festival d’esports a l’aire lliure a Palamós.

Aquesta posada en comú de diferents projectes i aquests nous contactes amb altres administracions del territori ajuden a consolidar el territori i a crear un turisme esportiu de qualitat a Catalunya.

 

  • De : 03/12/2021
  • Fins a : 15/12/2021

Actualitats relacionades