ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

AQUEST NADAL, REGALA’T PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

L’estrena de la il·luminació obre la campanya comercial de Nadal als establiments de la vila, l’acte va començar a les 18h a la plaça dels arbres , amb la participació de Pau Morales, que va oferir un espectacle adreçat principalment als més menuts de casa, els infants presents van ser els responsables d’aquesta encesa de les llums de decoració nadalenca de la vila!

Durant aquestes festes com sempre Fecotur posa a disposició de tota la mainada un carrilet gratuït amb el que podran recórrer els carrers més cèntrics de la vila. Durant aquestes dies podreu gaudir del carrilet de Nadal: dissabte 11, dissabte 18, dijous 23 i divendres 24 amb el següent horari de 11 a 13.30h i de 17 a 19.30h.

Seguint amb la idea d’omplir de llum i màgia els carrers de Palamós. Tornen els concursos de Nadal. Un centrat en els palamosins i palamosines “ balcons il·luminats” i l’altre al comerç palamosí “ aparadors màgics” aquests dos concursos volen traslladar tota la màgia del Nadal, també incentivar i difondre la creativitat de la ciutadania perquè tothom aporti i comparteixi l’esperit de Nadal.

A mesura que s’acosten les festes de Nadal s’incrementen les activitats. Dissabte 11 tenim un espectacle familiar “Arribada d’en Fumera” amb Fefe i Cia a l’Arbreda Municipal a les 11h. El diumenge 19 tenim el tradicional vermut de Nadal a l’Arbreda de 11 a 16h i a partir de les 12 visita el Carter Reial Palamós al Passeig del Mar. El divendres 24 s’organitza la celebració de l’arribada del Tió. Dissabte 25 torna la quina nadalenca que organitza el Palamós CF, i dissabte 24 el carter reial visita de nou Palamós.

Aquestes son un seguit de totes les activitats que podreu gaudir en família aquest mes de Nadal.

Consulteu l’agenda de Nadal a Palamós al següent enllaç o l’APP de Palamós

  • De : 03/12/2021
  • Fins a : 07/01/2021

Actualitats relacionades