ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

PALAMÓS CONTINUA APOSTANT PELS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS A L’AIRE LLIURE

Veure tota l'actualitat

Durant el mes de Novembre tindran lloc a Palamós dues de les marxes populars més característiques de la comarca: Marxa dels Traginers i la Transgavarres. Diumenge 14 de Novembre tindrà lloc la Transgavarres, una marxa de muntanya amb sortida a Palamós i arribada a Girona de 50 km, que com el seu nom indica, creua tot el massís de les Gavarres. Diumenge 28 de novembre el Club Alpí Palamós organitza la 18a Marxa dels Traginers, una sortida amb dos recorreguts amb dos nivells de dificultat. El més llarg és d’uns 15km i pels menys experts hi ha un recorregut de 8km.

La Transgavarres, cobreix una distància de 50 km, amb un desnivell positiu de 1.600m, un desnivell acumulat de 3.200m i una altitud màxima de 423m i transcorre un 70% per corriols, un 20% per pistes i un 10% per asfalt.  Més informació i inscripcions aquí

El Club Alpí Palamós recupera aquest any la tradicional Marxa dels Traginers, la popular prova que recorre la vall de Bell-lloc i els seus voltants. La Marxa s’acostumava a fer el segon cap de setmana de novembre. Enguany, canvia de data i se celebrarà el dia 28 de novembre. Com és habitual es delimiten dos recorreguts, un de més dificultat i un altre de més senzill, amb sortida i arribada des de Can Pere Tià. Els participants a la Marxa dels Traginers podran admirar el conjunt d´elements patrimonials i naturals que ofereix el paratge de la vall de Bell-lloc (l´ermita i les fonts de Bell-lloc i Fitor, el Mas Cals, els molins del Mas Antoniet i del Canyadell, el Montagut i el castell de Vila-romà). Serà la dissetena edició de la Marxa dels Traginers que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia. La sortida tindrà dos recorreguts amb dos nivells de dificultat. El més llarg és d’uns 15km i pels menys experts hi ha un recorregut de 8km.

  • De : 14/11/2021
  • Fins a : 28/11/2021

Actualitats relacionades