ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

LA MARCA DE GARANTIA GAMBA DE PALAMÓS PRESENT AL GASTRONOMIC FORUM BARCELONA 2021

Veure tota l'actualitat

La Marca de Garantia Gamba de Palamós, impulsada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, ha estat present, un any més, al Gastronòmic Fòrum Barcelona, que en la seva edició de 2021  va tenir lloc entre els dies 18 i 20 d’octubre, al Palau de Firal de Montjuïc.

L’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós, hi van ubicar un estand conjunt mitjançant el qual es permetía la presentació i promoció de la Gamba de Palamós al públic i empreses del país que visiten el Fòrum, i fer-ho conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.

Aquesta acció de promoció s’ha complementat amb showcooking de gamba que s’ha dut a terme a l’espai La Cuina, de l’estand de Catalunya, on s’ha fet una demostració de receptes culinàries amb Gamba de Palamós, que han realitzat davant el públic visitant, el xef palamosí Antoni Izquierdo, acompanyat del president de la Confraria de Pescadors de Palamós, Antoni Albalat.
En aquesta ocasió l’objectiu principal de l’acció promocional és el de poder difondre la Marca de Garantia Gamba de Palamós, divulgant les empreses que ja en formen part, així com el treball, accions i objectius que si desenvolupen.

Actualment hi ha prop de 190 empreses i establiments que ja s’han acreditat amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Es tracta de barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila i també d’altres municipis que ja compten amb aquest distintiu, que es va crear l’any 2008 amb l’objectiu de vetllar pel bon ús de la marca Gamba de Palamós, assegurant la qualitat d’aquest producte, la seva promoció, divulgació i prestigi.

Actualitats relacionades