ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PRIMERA ESCALA DE CREUERS DE 2021 PREVISTA PER DIMARTS 12 D’OCTUBRE

Veure tota l'actualitat

Després de gairebé dues temporades turístiques sense escales de creuers al port de Palamós degut a la crisis sanitària derivada de la Covid-19, Ports de la Generalitat ha confirmat l’escala del primer creuer des de 2019 a Palamós per dimarts 12 d’Octubre. El primer creuer que visitarà el port de Palamós aquest 2021 és el vaixell “Marella Explorer 2” de la companyia Marella Cruises.

Aquest vaixell és el mateix que va donar el tret de sortida a la temporada de creuers 2019 al Port de Palamós.

Durant la temporada 2019 Palamós va rebre 44 escales de creuers que van suposar l’arribada de 52.138 passatgers de més de 60 nacionalitats diferents. La temporada 2019 va ser una temporada record pel que fa a l’arribada de creueristes al port de Palamós.

Enguany estan previstes dues escales més, una altres a l’octubre i una al novembre. L’arribada de nou de creuers al port de Palamós fa preveure una nova temporada de creuers l’any 2022, sempre pendent de l’evolució de la situació sanitària.

 

 

Actualitats relacionades