ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

PALAMOS OUTDOOR SPORTS FESTIVAL, DEL 22 AL 24 D’OCTUBRE

Veure tota l'actualitat

El Palamós Outdoor Sports Festival és un festival preparat per gaudir del mar i la muntanya en un dels racons més màgics de l’Empordà i la Costa Brava. Els dies 22, 23 i 24 d’octubre Palamós (Girona) acollirà el millor esport en plena natura: trailrunning, mountain bike, gravel, marxa nòrdica, caiac, activitats de lleure i molt més t’esperen al festival d’esports més atractiu de l’Empordà-Costa Brava.

L’objectiu és que Palamós segueixi sent referent esportiu a les comarques gironines més enllà dels seus àmbits més reconeguts com són el futbol o la vela, aprofitant el privilegiat entorn natural que té el municipi, convertit en un gran espai esportiu a l’aire lliure, i fomentant aquesta marca com a destacada oferta local de turisme actiu. El tret de sortida del festival serà el divendres 22 d’Octubre a les 19 h, amb la ponència de Xesco Espar (professor INEFC BCN i ex-entrenador del FC Barcelona d’handbol). 

El festival es vertebrarà amb 3 proves esportives principals:

LES FORMIGUES SWIM: Travessa de natació amb punt de sortida des de la coneguda Cala Estreta i amb arribada a la platja de la Fosca. Un creuer recollirà tots els nedadors/es a la platja de La Fosca per fer el trasllat fins al punt de sortida. El recorregut resseguirà tota la costa palamosina, gaudint de les cales, penya segats i un fons marí privilegiat.

TRAIL COSTA BRAVA SUNSET: Amb la direcció de Klassmark, el dissabte 23 d’octubre arriba l’edició d’hivern del Trail Costa Brava. Torna’t a enamorar d’aquest racó fascinant de Palamós quan caigui el sol en una cursa per equips sense precedents. Per davant, 15 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu de somni. Viu i comparteix la Costa Brava més enllà dels seus anuncis. Gaudeix de la seva posta de sol. Tan sols necessites un company d’equip per fer realitat el Trail Costa Brava Sunset.

SA COSTA BRAVA: Amb la direcció de Klassmark, el diumenge 24 d’octubre Palamós obre les portes de la Costa Brava a tots els amants del gravel i la MTB. Si els anuncis ens recorden les seves platges, nosaltres et dibuixarem els seus camins. I si li sumes el massís de les Gavarres, que s’alça on acaba el Mar Mediterrani, no se’ns acut millor lloc on celebrar la Sa Costa Brava. Quatre grans reptes donaran color, vida i forma a aquest autèntic festival de la bicicleta

Més informació: https://www.palamosesportiu.cat/ i www.palamosoutdoosportsfestival.cat 

  • De : 22/10/2021
  • Fins a : 24/10/2021

Actualitats relacionades