ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

PALAMÓS DISPOSARÀ D’UNA PLATJA PER A GOSSOS

Veure tota l'actualitat

El Ple de l’Ajuntament de Palamós va aprovar definitivament la iniciativa que permetrà que els animals de companyia puguin accedir durant tot l’any a la platja de Pere Grau.  L’espai litoral de Pere Grau està situat a la zona exterior del port comercial “Fèlix Ribera Casamada”, just a sota el tram del camí de ronda que connecta amb el far, a la Punta del Molí.

El seu espai acotat fa que la platja de Pere Grau sigui idònia per tal que els animals que en facin ús puguin anar-hi deslligats, gaudint de l’àmbit sense el perill que surtin de la zona.

Durant aquest estiu l’Ajuntament de Palamós ha realitzat treballs de rehabilitació d’aquest àmbit per a millorar la confortabilitat i usabilitat de la platja, i properament es procedirà a instal·lar-hi cartelleria per a recordar les normes de civisme i la normativa pròpia de l’ordenança per garantir l’adequada convivència entre els usuaris de la zona.

Amb aquest acord, Palamós fa un pas més en normalitzar i integrar l’ús d’espais públics per als propietaris d’animals de companyia i les seves mascotes.

Actualitats relacionades