ACTUALITAT

# Esdeveniments - maig 2024

NOVA EDICIÓ DEL FESTIVAL DE DANSA CONTEMPORÀNEA, ONADANCE

Veure tota l'actualitat

El festival ONA~DANCE ja ho té tot a punt per a iniciar la seva 18a edició que s’encetarà el proper divendres 1 d’octubre arribant a la majoria d’edat del festival que consolida la seva oferta escènica al territori. El cartell s’obrirà divendres que ve, 1 d’octubre, amb la proposta titulada ‘Gizaki + Underneath’, de la companyia Lali Ayguadé, dues peces de dansa contemporània que transporten l’espectador a analitzar i reflexionar sobre l’ésser humà.

El següent cap de setmana hi haurà dues propostes més, la primera divendres 8 d’octubre a plaça Catalunya, a les 20.30 h, amb l’espectacle acrobàtic ‘Volov’ del col·lectiu TQM que fusiona música, circ i dansa, i que serà gratuït; i l’endemà dissabte serà el torn de la companyia OtraDanza, que tindrà lloc al Teatre La Gorga, a les 20.30 h.

Diumenge 17 d’octubre el Teatre La Gorga acollirà el 7è Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània, que vol donar suport a joves talents de la interpretació i la creació en l’àmbit de la dansa, i alhora apropar la dansa feta al territori al públic en general. L’entrada serà gratuïta.

Per al públic familiar, destaca l’espectacle infantil de circ que tindrà lloc dissabte 23 d’octubre, en dues sessions a les 17 i 18.30 h a La Gorga, sota el títol ‘… i les idees volen’ d’Animal Religion. El dissabte 13 de novembre es farà el segon espectacle familiar amb ‘Geometria’, un espectacle de dansa màgic i immersiu en què es combinaran els audiovisuals interactius amb la dansa, recomanat a partir de 8 anys.

L’objectiu del festival és promoure la dansa contemporània i el patrimoni local, en base a tres aspectes diferenciats però alhora complementaris d’aquesta disciplina: la difusió, la formació i la creació. A través d’espectacles professionals i performance en espais emblemàtics de Palamós pel seu valor històric i que esdevenen singulars i amb encant.

L’ONADAnce és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de CobosMika Company. Més informació i reserves: Teatre La Gorga

  • De : 01/10/2021
  • Fins a : 17/12/2021

Actualitats relacionades