ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

II FIRA DELS MILLORS VERMUTS DE CATALUNYA

Veure tota l'actualitat

Palamós acollirà aquest proper dissabte 2 d’octubre la 2a Fira dels millors vermuts de Catalunya. Serà al pàrquing de la Planassa, i a part de servir les referències més ben puntuades, permetrà gaudir de tallers i actuacions musicals.

Entre les activitats programades, hi haurà una sessió de tast dirigit de vermuts guanyadors a concurs a les 12h; i un tast de còctels amb vermuts premiats, a la tarda, a les 19h. Totes dues activitats tindran lloc al Pàrquing de la Planassa i requereixen de reserva de plaça prèvia, que es pot formalitzar seguint aquest enllaç. 

La música la posaran els grups Lastlivin’ souls (banda de soul, blues i rock) a les 12:30h, i Salitge, amb un concert de versions, a partir de les 20:00h del vespre.

A primers de maig d’aquest 2021 s’inaugurava a Palamós la primera jornada de tast popular dels Premis Vinari dels vermuts catalans, donant protagonisme als amants i consumidors d’aquesta beguda, que van poder fer de jurat per un dia i compartir les seves preferències entre els elaborats en un punt o d’altre de Catalunya.

Ara, que el certamen ja està gairebé sentenciat -aquest dijous 30 de setembre se’n fan públics els guanyadors-, els palamosins i palamosines seran els primers en tastar quines han estat les marques que més han convençut el jurat popular i, també al professional.

Veniu a tastar-los!

  • De : 02/10/2021
  • Fins a : 02/10/2021

Actualitats relacionades