ACTUALITAT

# General - abril 2024

TOT APUNT PER UNA NOVA EDICIÓ DEL PALAMÓS GASTRONÒMIC

Veure tota l'actualitat

Un any més, Palamós celebra les jornades Palamós Gastronòmic per donar a conèixer l’oferta gastronòmica del municipi. Una de les novetats d’enguany és que s’avança l’inici d’aquestes jornades, que enguany s’allarguen del 17 de setembre fins al 31 d’octubre.

Com en edicions anteriors s’ha dissenyat un “passaport gastronòmic” que estarà disponible a partir del 17 de setembre a l’Oficina Municipal de Turisme i als establimets participants. Els visitants hauran de segellar el passaport gaudint de 3 tapes, un menú i dues activitats o experiències gastronòmiques i escollir la tapa o platet preferit per entrar en el sorteig d’una experiència turística a Palamós.

Enguany també és celebrarà la segona edició de la fira dels millors vermuts de Catalunya, els premis VINARI, dissabte 2 d’octubre a la zona de La Planassa.

Una de les novetats de l’edició d’enguany, i que serà el tret de sortida de les jornades, és una master class de gamba de Palamós dirigida per Quim Casellas, xef del restaurant Casamar i Antoni Izquierdo, xef del restaurant Mas dels Arcs, ambos certificats amb la “Marca de garantia gamba de Palamós” on s’explicarà l’art de pesca d’aquest preuat crustaci per part de la Confraria de Pescadors de Palamós i ambdos cuiners faran demostració de com cuinar-la, junt amb un tastet dels platets. Més informació i reserves a partir de divendres 3 de setembre a  https://tickets.museudelapesca.org/

Altres activitats de les que es podrà gaudir al llarg d’aquesta tardor gastronòmica són: visites guiades amb tast de vins al Celler Brugarol i Celler d’en Marc, el camí de mar (tast de vins guiat pel camí de ronda), rutes guiades per les tavernes del casc antic, àpats amb els pescadors de Palamós, show-cookings i moltes altres activitats que podreu consultar aquí 

  • De : 17/09/2021
  • Fins a : 31/10/2021

Actualitats relacionades