ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

XVIII RALLY COSTA BRAVA HISTÒRIC

Veure tota l'actualitat

Del dia 30 de setembre fins al 3 d’octubre, Palamós serà, un any més, base del XVIII Rally Costa Brava Històric.

El Rally Costa Brava Històric és una prova on hi poden participar vehicles clàssics i històrics (cotxes i motos fabricats fins a 1996) i aquesta edició és un Esdeveniment Classificatori per al FIA Trophy for Historic Regularity Rallies, que es disputarà al mes de novembre al Rally Poland Historic

Entre els participants de la prova, hi destaquen professionals de la Regularitat nacionals com en Carles Miró i l’Ivan Matavacas (Porsche 911SC) o en Joan Pedragosa i en Josep Beltri (BMW E21). A més, també hi ha inscrits de la resta del món,  provinents de països com França, Regne unit, Alemanya, Itàlia, Suècia i Uruguai.

Des de l’organització de “RallyClassics”, s’ha procurat que el recorregut compleixi les expectatives de duresa i dificultat que destaquen en aquesta prova històrica. El Rally queda distribuït en 3 etapes: dijous, divendres i dissabte; consta de més de 1.000 km en un total de 28 trams de regularitat. Aquesta edició oferirà tot el que fa especial a aquesta prova: més de 1.000 quilòmetres de recorregut i 28 trams de Regularitat repartits en tres etapes, amb un pròleg el dijous i les maratonianes etapes del divendres i dissabte.

Al matí de l’últim dia de l’esdeveniment, el diumenge 3 d’octubre, es durà a terme l’entrega de premis a la Platja Gran de Palamós.

L’Hotel Trias, tornarà a ser el punt base del Rally, i les verificacions es podran seguir des del Palau Firal de Sant Antoni de Calonge.

 

  • De : 30/09/2021
  • Fins a : 03/10/2021

Actualitats relacionades