ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS CELEBRA LA TEMPORADA D’ESTIU

Veure tota l'actualitat

Malgrat la situació causada per la crisi sanitària, segons les dades recollides a l’Oficina Municipal de Turisme, des del dia 12 de juliol al 31 d’agost, s’han atès a 2.703 visites a la nova oficina de turisme, inaugurada el passat 12 de juliol. El 75% han estat usuaris procedents del territori nacional i d’aquets un 85% han estat catalans, destacant així el turisme de proximitat i la segona residència. El turisme nacional ha permès al sector gaudir d’una bona temporada d’estiu. 

La inauguració d’aquest nou equipament turístic ha permés als visitants del municipi disposar, a part d’informació turística, d’un espai d’auto-consulta que permet al visitant dotar-se de mapes, catàlegs i fulletons informatius tant de Palamós com del Baix Empordà i la demarcació territorial de Girona. 

Una altra novetat que ha aportat la nova oficina, és l’espai de botiga. En aquest, hi ha merchandising (samarretes, polos, material de platja, entre d’altres.) amb la nova marca turística de Palamós. També hi ha una zona d’exposició de productes gastronòmics locals amb la informació d’on adquirir-los o com conèixer als seus elaboradors.

La gran majoria dels usuaris han expresat la seva aprovació iamb aquest nou equipament i les seves instal·lacions, no només per la distribució i disseny, sinó també pel nou espai i serveis que aquesta ofereix. L’oficina de turisme està oberta al visitant de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 19 h fins el proper 15 d’octubre quan s’implementarà l’horari d’hivern.

Actualitats relacionades