ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

CINQUENA EDICIÓ DEL FESTIVAL AMB SO DE COBLA

Veure tota l'actualitat

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana. El festival aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes atractives per a tots ells, i, de manera especial, aquest any també s’adreça a les persones aficionades al circ i a la fusió de disciplines oferint-los una proposta totalment trencadora.

El festival arriba a la seva cinquena edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, amb molta tradició i amb moltes ganes d’innovar, i que va inspirar la creació del festival, conscients que a Catalunya no hi havia cap esdeveniment cultural d’aquest tipus dedicat exclusivament al so de la cobla. Amb So de Cobla va ser acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, i és gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Entre els dies 3 i 7 d’agost la Plaça Josep Sarquella acollirà tots els concerts del festival que enguany compta amb la participació d’artistes com Quartet Mèlt amb Cobla Contemporània, Cobla de Cambra de Catalunya, Esbart Marboleny, Paula Grande i Anna Ferrer o Nakany Kanté.

Tots els esdeveniments es celebraran mantenint les distàncies, protocols i mesures de seguretat sanitàries requerides en la fase en què ens trobem en el moment de la realització.

Més informació i reserva d’entrades a: Entrades 2021 (ambsodecobla.cat)

  • De : 03/08/2021
  • Fins a : 07/08/2021

Actualitats relacionades