ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

PALAMÓS APROPA EL CENTRE TRAIL EXPERIENCE ALS VISITANTS

Veure tota l'actualitat

Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós s’ha creat el CENTRE TRAIL PALAMÓS Empordà Costa Brava, mitjançant el qual s’ofereixen diversos recorreguts tot terreny amb diferents nivells de dificultat, per poder descobrir caminant, corrent, pedalant o nedant, el privilegiat paisatge natural de Palamós i el seu entorn.

Palamós és conegut per les seves platges i la seva exquisida gamba vermella, però potser no tant pel seu meravellós entorn natural, on camins i corriols s’obren pas entre boscos i muntanyes. El Centre Trail Palamós Empordà Costa Brava engloba un espai natural tot terreny on podràs realitzar infinitat d’activitats esportives, i des d’on et convidem a descobrir el municipi de Palamós i tots els municipis amb què compartim aquest regal de la natura.

Aquest estiu, s’han programat diverses sortides guiades gratuïtes de marxa nòrdica, trailrunning, natació en aigües obertes, ciclisme de carretera i bicicleta elèctrica per donar a conèixer les diverses disciplines i els diversos circuits i itineraris per a practicar-les. Les sortides estaran monitoritzades per guies titulats i grans coneixedors de l’entorn per on transcorren les rutes. Per realitzar aquestes sortides guiades cal fer inscripció prèvia a: 

Centre Trail Experience | Palamós Esportiu (palamosesportiu.cat)

Actualitats relacionades