ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

QUAN EL SOL ES PON “concerts”

Veure tota l'actualitat

QUAN EL SOL ES PON

Durant els mesos de juliol i a l’agost l’àrea de turisme ha programat el cicle de concerts Quan el sol es pon, una programació de concerts a la fresca a diferents espais de Palamós per gaudir dels vespres d’estiu. El cicle de concerts comença dimecres 15 de juliol amb el primer concert a les 20.30 a la Plaça Catalunya. Els dies 27 de juliol i 10 d’agost els concerts es faran al Passeig del mar i estan pensats per poder-los gaudir amb els menuts de la casa. En cada concert es prendran les mesures sanitàries vigents en cada moment.

Quan el sol es pon s’inicia el dijous 15  de juliol a les 20:30 a la plaça Catalunya amb ONE DAY DJ’S Techno drum i continua dijous 22 de juliol amb MISIP BAND Rocksoul a la plaça Sant Pere. Pensant en els més menuts dimarts 27 de juliol s’ha programat DANTUVI AMB LA CANALLA  a les 19:30h a l’escenari del Passeig del Mar. “Dantuvi amb la Canalla” és un espectacle adreçat als infants on, a més d’escoltar i ballar cançons i danses tradicionals com el “Sol solet” o “En Joan Petit”, podran viure i gaudir d’un espectacle conduït al compàs del Ventilador de la Rumba Catalana. Dimarts 10 d’agost, en el mateix escenari i format, gaudirem amb LA XERINOLA D’EN RIKUS cançons populars, un espectacle amb molta energia i moltes sorpreses! El festival el tanca JACK O’DIAMONDS Soul & Rock,  duet de guitarra, harmònica i veu format per Joan Rubau i Lluís Figueras, dijous 26 d’agost a les 20:30h al Passeig del Mar-Zona Petanca, amb qui podrem gaudir de la música blues, soul, rock i pop.

 

 

  • De : 15/07/2021
  • Fins a : 27/08/2021

Actualitats relacionades