ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

INICI D’ACTIVITATS D’ESTIU A L’ÀREA ACTIVA PLATJA

Veure tota l'actualitat

Des de l’Àrea de turisme de l’Ajuntament de Palamós s’ofereixen un seguit d’activitats diàries a la zona de l’Àrea Activa per dinamitzar la platja gran. Cada matí de 09.30 a 10.30h es realitzarà gimnàstica i altres activitats saludables aptes per a totes les edats. Dilluns i divendres  hi haurà classes de ZUMBA a ritme de salsa, cúmbia o hip-hop; pels que els hi agrada més l’aigua els dimarts i dijous es farà AQUAGIM; els més aeròbics els dimecres podran fer AEROBIC GAP; per treballar parts més específiques els dissabtes HIT TONO; i per relaxar-se els diumenges classes FUNCIONAL ESTIRAMENTS. 

Els menuts de la casa podran gaudir dels diferents tallers infantils a l’àrea activa de dilluns a diumenge de 10:30 a 13:30h i de 17:30 a 18h. Enguany, degut a les mesures sanitàries vigents, l’aforament serà de 8 a 10 participants per torn, i cada torn pot ser d’uns 20 minuts. Les famílies tindran que fer les inscripcions prèviament a la mateixa àrea activa. 

Com a novetat aquest any s’ha incorporat cada dijous l’EXPERIÈNCIA MINDFULNESS “RESPIRA PEL CAMÍ DE RONDA” de  9:15h fins 11:30 aprox. L’activitat consisteix en un recorregut guiat des del Parc del convent dels Agustins fins a la Platja de la Fosca realitzant parades en diferents punts on poder fer-hi respiracions conscients i també un bany de manera conscient. 

 

  • De : 01/07/2021
  • Fins a : 31/08/2021

Actualitats relacionades