ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

SANT JOAN FLORIT

Veure tota l'actualitat

Diumenge 16 durant tot el dia Sant Joan de Palamós es vestirà de gala amb les seves millors flors  i plantes decoratives per els carrers del centre de la vila marinera i amb la Plaça Major com a punt central. També podrem veure la catifa de flors a les escales de l’Església de Sant Joan. Es podrà gaudir d’exposicions i concerts.

L’associació de veïns de Sant Joan, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitzen la festa de la Primavera, amb l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí, en els principals carrers del nucli hi haurà parades de flors, d’escultures, de manualitats i terrissa. A  dins l’Església es duran a terme un concert de gospel i un concert de fors, música i poesia. 

PER ASSISTIR A LES ACTIVITATS CAL RESERVAR , a partir del dissabte 8 de maig al telèfon 649 09 50 89. 

Descarrega’t el Díptic 

  • De : 16/05/2021
  • Fins a : 16/05/2021

Actualitats relacionades