ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

Palamós Terra de Mar 2021. A mar, plàstics zero

Veure tota l'actualitat

El festival mariner Palamós Terra de Mar rememora i celebra el vincle de Palamós amb el mar i el seu port des del 21 de maig al 6 de juny . Des dels seus orígens, ha posat l’accent en la difusió dels vaixells i la navegació tradicionals, les activitats blaves i la dinamització del territori com a mitjà per a la promoció de la cultura marítima de la Costa Brava; sempre, seguint un fil temàtic que aglutina activitat i esdeveniments diversos adreçats a tots els públics.

Un programa extens i divers

Palamós Terra de Mar aposta per oferir experiències marítimes de caràcter lúdic, cultural i familiar que connecten els participants amb el patrimoni natural i cultural del municipi: visites guiades familiars, portes obertes a vaixells centenaris amb explicacions a bord, tastets d’activitats nàutiques, ploggins i eco-swimming, rutes guiades pel territori, gastronomia marinera amb productes km0, iniciacions a la navegació tradicional, etc. Totes les activitats es poden consultar al web terrademar.cat

Enguany, el festival se centra en un dels principals problemes dels oceans: la contaminació generada per l’acumulació de plàstics. La pol·lució mata els peixos, malmena els ecosistemes, embruta les platges i frena l’economia blava. És responsabilitat de tothom posar fre a la contaminació marina i revertir els seus efectes perversos  sobre els fràgils ecosistemes marins.

Amb el lema central “A mar, plàstics zero”, Palamós Terra de Mar 2021 subratlla l’acció en benefici del medi ambient, una acció que repercuteix en totes les dimensions del medi marí.

Un esforç decidit de la ciutadania palamosina per aportar solucions al gran repte oceànic del segle XXI a través de la sensibilització, la difusió i l’acció.

Un esdeveniment segur

Palamós Terra de Mar implementa totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats contra la covid-19 per fer de l’esdeveniment una celebració segura. Per això hi haurà controls d’afluència al port de Palamós, reserva prèvia en totes les activitats, franges horàries, controls d’accés i protocols d’higiene en tots els espais. 

Consulta les condicions de participació a terrademar.cat

 

  • De : 21/05/2021
  • Fins a : 06/06/2021

Actualitats relacionades