ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

III FIRA DEL CONTE

Veure tota l'actualitat

La III edició de la Fira del Conte tindrà lloc a Palamós el dissabte 8. L’objectiu de la Fira del Conte és promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats. Durant tot el dissabte (de 11 a 21h) hi hauran parades ubicades al passeig del Mar, amb la presència de diverses editorials i llibreries, així com de comerços i biblioteques, amb una àmplia mostra de contes.

El dissabte se seguirà la mateixa línia que anys anteriors amb la presència d’autors i il·lustradors, la presentació de llibres, o bé la realització de tallers i concursos.  

PER ASSISTIR A LES ACTIVITATS CAL FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA AL SEGÜENT MAIL: inscripcionsfiradelconte@gmail.com               

Aquesta proposta cultural i lúdica és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, de la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, i del servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

  • De : 08/05/2021
  • Fins a : 08/04/2021

Actualitats relacionades