ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

UN MES PLE D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Veure tota l'actualitat

Aprofitant l’arribada del bon temps Palamós omple el seu calendari d’esdeveniments esportius aquest mes d’abril! Des del divendres 9 fins diumenge 11 tindrà lloc a la Platja Gran CUTTY SARK “Spirit of Adventure” FKSS 2021, sent la segona parada del circuit nacional de Fórmula Kite ( disciplina olímpica) amb la participació dels millors atletes d’Europa de la disciplina. Dissabte 17 la Swimrun Costa Brava, una prova que engloba 3 curses de diferents kilòmetres cadascuna i que alternen trams nedant en aigües obertes  i altres corrent a la muntanya. El dissabte 24 i diumenge 25 Palamós torna a ser l’epicentre de la Trail Costa Brava,  acollint totes les sortides i metes del dia. La prova estrella  té un recorregut de 43 kilòmetres i 2100 metres de desnivell positiu travessant els municipis de Pals, Palafrugell i Mont-ras fins a tornar a Palamós. Un recorregut heterogeni, de vertigen i on els participants podran gaudir de racons màgics i cales de postal. La inscripció a la cursa es fa de forma individual mitjançant la pàgina web oficial de la cursa i segons places disponibles al web: https://www.klassmark.com/trailcostabrava/

Actualitats relacionades