ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

Aquesta Primavera vine a fer el Vermut a Palamós!

Veure tota l'actualitat

Els caps de setmana de primavera passeja per Palamós, fes les teves compres, gaudeix de música en directe i para’t a fer un bon vermut!  Durant l’abril i el maig 27 bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de “pack vermut” i els diumenges trobaràs el comerç  obert i alguns diumenges música en directe en diferents indrets de la vila.

 

Seguim el mes de maig amb la campanya del vermut! Els caps de setmana de primavera passeja per Palamós, fes les teves compres, gaudeix de música en directe i para’t a fer un bon vermut!  Durant l’abril i el maig 27 bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de “pack vermut” i els diumenges trobaràs el comerç  obert i alguns diumenges música en directe en diferents indrets de la vila. 

El dissabte 8 de maig durant tot el dia el I Concurs de votació popular dels vermuts Premis Vinari 2021 a la plaça Catalunya. Tothom qui vulgui podrà fer un tast a cegues dels vermuts que participen als Premis Vinari i donar la seva votació, el seu veredicte se sumarà al del jurat professional.  També hi haurà un Vermut-Bar, on es podran comprar degustacions de vermuts, i aperitius per acompanyar-los.

El mateix  dissabte 8 “El Vermut de Llucià Ferrer” ( programa de Ràdio FlaixBac) d’12 a 14h al passeig del Mar. Diumenge 9 de 12:30 a 14h al final del passeig del Mar concert amb DJ Àlex B amb música electrònica, rock pop i “disco dels 80”. Per tancar la campanya diumenge 23 de 12:30 a 14h a la plaça de la Vila concert de Tona Gafarot i Toni Molina.

 

Aquesta primavera, Palamós també obre els diumenges!

Descarrega’t el programa 

  • De : 01/04/2021
  • Fins a : 31/05/2021

Actualitats relacionades