ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2021

Aquesta Primavera vine a fer el Vermut a Palamós!

Veure tota l'actualitat

Els caps de setmana de primavera passeja per Palamós, fes les teves compres, gaudeix de música en directe i para’t a fer un bon vermut!  Durant l’abril i el maig 27 bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de “pack vermut” i els diumenges trobaràs el comerç  obert i alguns diumenges música en directe en diferents indrets de la vila.

 

Com a novetat enguany el dissabte 1 de Maig el I Concurs de votació popular dels vermuts Premis Vinari 2021 a la plaça Catalunya. Tothom qui vulgui podrà fer un tast a cegues dels vermuts que participen als Premis Vinari i donar la seva votació, el seu veredicte se sumarà al del jurat professional.  També hi haurà un Vermut-Bar, on es podran comprar degustacions de vermuts, i aperitius per acompanyar-los.

 

Aquesta primavera, Palamós també obre els diumenges!

Descarrega’t el programa 

  • De : 01/04/2021
  • Fins a : 31/05/2021

Actualitats relacionades