ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

ACTIVITATS DEL MUSEU DE LA PESCA

Veure tota l'actualitat

El Museu de la Pesca ofereix durant l’abril diferents activitats per a tots els públics, ja siguin més culturals amb les visites guiades de paisatge, història i patrimoni, com de caire gastronòmic amb el show cooking de cuina marinera.

Aquesta SETMANA SANTA el dijous 1 a la tarda hi ha la visita guiada a la subhasta del peix.  El divendres 2 en dues sessions a les 11:30 i a les 12h ens proposen viure l’experiència de pujar a bord a una barca de pesca autèntica amb la visita guiada a les Barques “Gacela” i “ Estrella Polar”.  Dissabte 3 tenim diferents propostes  a les 12h visita guiada per descobrir els elements arquitectònics i artístics més destacats de la finca del Mas del Vent, espai singular de la vila de Palamós, la visita inclou un tastet de productes Km0 de la finca palamosina Bell-lloc amb una copa de vi, a 20€. A les 19h un recorregut pel port de Palamós, un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Per descobrir els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats vinculades a la seva llarga i exitosa història. Diumenge 4 el Museu de la Pesca ens ofereix l’entrada gratuïta de 10 a 14h i de 16 a 19h per conèixer la seva exposició permanent que ens parla sobre el món de la pesca marítima al nostre territori. 

Per conèixer l’exposició permanent del Museu de la mà d’un guia el dissabte 17 hi ha dues sessions a les 17h i 17:15h de visita guiada gratuïta. Per acabar el mes el diumenge 25 a les 12h la visita guiada al Castell de Sant Esteve de Mar ens permet passejar pel seu interior i conèixer els seus orígens.

Per altre banda el Museu de la Pesca ens proposa cada divendres no festiu una visita guiada a la subhasta del peix de 16:15 a 17:15h a 1,5€, per conèixer el seu funcionament, les característiques de la flota, les espècies venudes, el paper dels compradors… Una forma única i diferent de comprendre una feina fonamental a través del gran finestral sobre la subhasta. I cada dissabte a les 13h a l’Espai del Peix el  Show-cooking  de cuina marinera  amb maridatge de vins DO Empordà a 20€.

El link de venda de tiquets és www.tickets.museudelapesca.org

Per a realitzar les activitats cal inscripció prèvia al 972 60 424 i tenint ne compte que es realitzarà si l’autoritat sanitària ho permet.  Més informació a l’agenda de www.museudelapesca.org

Actualitats relacionades