ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

TEATRE, MÚSICA I DANSA

Veure tota l'actualitat

Durant tot el mes de març el Teatre La Gorga ens ofereix diferents espectacles per donar la benvinguda a la Primavera, tant pels amants del teatre com la dansa i la música! 

Dissabte 6 a les 20h una comèdia dramàtica “De Mares i Filles amb les actrius Mont Plans i Annabel Tutusaus, una obra que ens posiciona en una muntanya russa emocional i que ens fa passar del riure al plor en un instant. 

Pels amants del cinema i la música el dissabte 20 a les 20h “Violoncels de pel·lícula” amb el grup Northen Cellos que a través de 4 violoncels i percussió ens porten una selecció de les millors melodies de la història del cinema… i de les sèries! 

Divendres 26 a les 20h Cobosmika SEEDS la formació professional de dansa contemporània de Cobosmika Company ens porta  “Triple estrena” tres peces de dansa amb tres mirades diferents cada una amb un llenguatge coreogràfic únic que, a través del moviment, ens faran viatjar a tres mons peculiars.

Dissabte 27 a les 20h “Smiley, després de l’amor” una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània, que narra la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts. 

Pels menuts de la casa el diumenge 28 a les 18h els espera “Baobab” a càrrec de La Pera Llimonera Teatre ens narren la història de dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, degut a la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Un espectacle que explica la realitat del món que vivim amb sensibilitat i humor.

Venda d’entrades i més informació a www.lagorga.cat 

  • De : 01/03/2021
  • Fins a : 31/03/2021

Actualitats relacionades