ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS VIRTUAL RACES – CURSES DE SETMANA SANTA

Veure tota l'actualitat

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós presenta la Virtual Races de Setmana Santa, del 20 de març al 5 d’abril, en les modalitats de TRAIL 15K, CYCLING 80K i RUNNING 10K. 

Es tracta d’un format de curses virtuals mitjançant l’app OTR (Open Trail Races) en les que pots competir tantes vegades com vulguis i en l’horari que desitgis. Els circuits sempre estan oberts i en qualsevol moment podràs registrar el teus temps i aparèixer a les classificacions. Es tracta d’un format de competició innovador on utilitzes el GPS i el Bluetooth del teu smartphone per registrar el teu temps de pas pels punts de control establerts dins el recorregut de la cursa seleccionada.

Trobareu tota la informació aquí enllaç

  • De : 20/03/2021
  • Fins a : 05/04/2021

Actualitats relacionades