ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

ACTIVITATS DEL MUSEU DE LA PESCA

Veure tota l'actualitat

El Museu de la Pesca ofereix durant el març diferents activitats per a tots els públics, ja siguin més culturals amb les visites guiades de paisatge, història i patrimoni, com de caire gastronòmic amb el show cooking de cuina marinera.

El Museu de la Pesca ens ofereix el primer  diumenge de cada mes l’entrada gratuïta de 10 a 14h i de 16 a 19h per conèixer la seva exposició permanent que ens parla sobre el món de la pesca marítima al nostre territori.  Per altra banda ens proposen viure l’experiència de pujar a bord a una barca de pesca autèntica amb la visita guiada a les Barques “Gacela” i “ Estrella Polar” el dissabte 13 a les 12h. Per conèixer l’exposició permanent del Museu de la mà d’un guia el dissabte 20 a les 17h hi ha la visita guiada gratuïta. Per acabar el mes el diumenge 28 a les 12h la visita guiada al Castell de Sant Esteve de Mar ens permet passejar pel seu interior i conèixer els seus orígens. 

Per altre banda el Museu de la Pesca ens proposa cada dissabte a les 13h a l’Espai del Peix el  Show-cooking  de cuina marinera  amb maridatge de vins DO Empordà a 20€. El link de venda de tiquets és www.tickets.museudelapesca.org

 

  • De : 01/03/2021
  • Fins a : 31/03/2021

Actualitats relacionades