EXPERIÈNCIA

Descobreix el fons marí de Palamós

Bateig de submarinisme o sortida de Snorkel amb vaixell a les illes formigues amb un dels 4 centres de l’Associació de Centres de Busseig de Palamós (Anemone Dive Center, Dive Center Palamos, H2O Dive Center i Gidive Center).

El Bateig de Busseig a Mar és una primera experiència subaquàtica, una iniciació. Consisteix en una immersió a mar amb equip de busseig a una profunditat màxima de 8 metres, de forma personalitzada amb dues persones com a màxim per instructor.

Et proposem un passeig en vaixell combinat amb una sortida de snorkel amb un dels nostres monitors, des del Port Marina fins al Golfet de Calella. Durant el recorregut podrem admirar penya-segats, cales amagades, antics refugis de pescadors i les Illes Formigues, amb una parada a una de les cales per poder banyar-nos.

Mínim 1 persona 
Tot l’any
Entre 2 i 3 hores 

asop1406@gmail.com

Amb el paquet de submarinisme gaudeix de descomptes a diferents allotjaments de Palamós:

Un 10% de descompte no acumulable amb altres ofertes al Hotel Trias, contacti a infotrias@andilanahotels.com indicant i acreditant la reserva del paquet.

Un 10% de descompte no acumulable amb altres ofertes al Càmping Palamós, indicant i acreditant la reserva del paquet a les observacions contacti a info@campingpalamos o fent la reserva a www.campingpalamos.com