Platja d’ambient familiar situada enfront del nucli urbà de Palamós. Amb 600 metres de llargada i 48 metres d’amplada de sorra fina. Equipada amb tot tipus de serveis, incloent-hi el lloguer de petites embarcacions, i compta amb facilitats per a persones amb mobilitat reduïda.

A l’extrem esquerre de la platja, on comença el nucli antic de la població, hi ha el port de Palamós, un dels més importants de Catalunya. La badia de Palamós està protegida de les ones pel gran espigó de llevant del port i, per això, és idònia per als esports nàutics de vela.

Serveis:
Servei de socorrisme principal Creu Roja – zona oest. Lloc de socors auxiliar de Creu Roja – zona est. WC químics. Dutxes.

Accessibilitat:

Rampes, banys accessibles, cadira amfíbia, bany assistit, zona d’ombra, línia de vida, passarel·la i dutxa adaptada. Àrea Activa – Activitats organitzades pel Departament de Turisme.
Pàrquing
Escola de Vela.
Bars.
Servei de lloguer de patins, hamaques i para-sols.
Excursions en vaixell.

Com arribar-hi: En cotxe per la carretera C-256. En autobús de l’empresa SARFA (Grup moventis), ofereix servei regular de bus des de Barcelona, Girona o Caldes de Malavella entre d’altres poblacions.
Servei directe a Palamós: Sí
Consultar horaris a: www.moventis.es
Des de Barcelona: Estació d’Autobusos Barcelona Nord. Durada del trajecte, 2h
Des de Girona: Estació d’Autobusos Girona SL. Durada del trajecte, 1h 15min
Des de Caldes de Malavella: Estació RENFE. Durada del trajecte, 1h 10min