CALA ESTRETA

Denominació simplificada del conjunt de platges format per: Cala Estreta, Cala d’en Remendon, Cala de Roca Bona, Platja de “Cap de Planes”

Integrada en el paratge de Es Castell, espai d’interès natural. Cala Estreta, és una platja verge envoltada de penya-segats de 200 m i 15 m d’amplada , i és un d’aquells racons carregats de bellesa. La platja és gs rolex air king rolex calibre 2813 mens 114200sao silver tone de sorra de gra gruixut, d’aigua poc fonda, amb el fons marí mixt de sorra i roca.

Just al davant de la platja, a aproximadament un quilòmetre, hi ha les illes Formigues, es tracta de quatre illots en els fons dels quals hi ha abundant vegetació marina. Són molt apreciades pels submarinistes gràcies a la seva rica vida animal i vegetal, així com les vistoses praderies de gorgònies. I protagonista d’alguns episodis bèl·lics navals importants a la història de Catalunya. A la cala també s’hi troba una antiga barraca prada aaa quality handbags for women 765817 de pescadors inscrita ja al 1531.

EN COTXE

En cotxe fins a la platja de Castell per un camí que es desvia de la carretera C-255 entre Palamós i Palafrugell o a peu pel camí de ronda des de la Fosca.

Després seguir el camí de ronda direcció Palafrugell, podem fer la ruta de la costa o la del interior.