ACTUALITAT

# Esdeveniments - desembre 2023

Visites guiades programades per conèixer el Patrimoni de Palamós

Veure tota l'actualitat

Des de l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament i el Museu de Pesca Palamós segueixen oferint activitats per a conèixer i gaudir de tot el patrimoni palamosí. En aquest sentit, el mes de novembre podreu gaudir de les següents activitats: visita guiada al museu de la pesca i les barques del peix, visita a la subhasta del peix, visita guiada al mas del vent i el seu claustre, visita guiada a les noves excavacions del Poblat Ibèric de Castell i la visita guiada al Castell de Sant Esteve de Mar.

El dissabte 4 de novembre torna una de les visites guiades més esperades i especials de Palamós. La visita guiada al Mas del Vent i el seu claustre, en aquesta visita guiada podreu conèixer i descobrir els elements arquitectònics i artístics més destacats de la finca del Mas del Vent. Es donaran les claus per interpretar el claustre “romànic” i el seu origen controvertit, així com el mas i la torre de defensa declarats Bé d’Interès Nacional. A més a més, aquesta visita inclou un tastet de productes Km0 de la finca palamosina Bell-lloc amb una copa de vi de Brugarol.

La visita a la subhasta del peix se celebra cada divendres i té un preu de 2€ per persona i pels menors de 4 anys gratuïta. A través d’aquesta visita guiada podreu conèixer i veure en directe com funciona una subhasta. Una forma única i entenedora de comprendre una etapa fonamental del circuit que du el peix del mar al nostre plat. 

El diumenge 12 podreu fer la visita guiada al museu de la pesca i a les barques del peix. En aquesta visita es realitza un recorregut guiat per dos dels referents del patrimoni marítim de la Costa Brava: l’exposició permanent del Museu de la Pesca, única a la Mediterrània en la seva especialitat; i les Barques del Peix, l’extensió flotant creada amb les embarcacions Gacela, d’arrosegament i Estrella Polar, barca d’encerclament.

Per a més informació de totes aquestes visites guiades consulteu la web del Museu de la Pesca: www.museudelapesca.org

  • De : 01/11/2023
  • Fins a : 30/11/2023

Actualitats relacionades