ACTUALITAT

# Esdeveniments - desembre 2023

3a edició del Palamós Outdoor Sports Festival

Veure tota l'actualitat

El primer cap de setmana de novembre, els dies 4 i 5 Palamós s’omplirà d’activitat esportiva a l’aire lliure, que es concentrarà a la zona de l’estenedor de xarxes del Port i que enguany comptarà amb tres competicions de gran afluència de participants: Oncogravel, les Formigues Swim i la Cursa de la Dona. A més a més, s’hi podrà gaudir de diferents activitats esportives: escalada, gravel, bateig de caiac, hípica, marxa nòrdica, zumba, entre d’altres. Paral·lelament, el programa d’enguany inclou activitats culturals i gastronòmiques. 

El Palamós Outdoor Sports Festival és un esdeveniment pensat pels amants dels esports a l’aire lliure. Durant el primer cap de setmana de novembre gaudireu del mar i la muntanya, ja sigui caminant, corrent, pedalant o nedant, en un dels indrets més màgics de l’Empordà i la Costa Brava. Un festival que ve acompanyat d’una zona expo, activitats lúdiques, música en directe, foodtrucks, espai infantil i molt més… Podeu consultar tota l’agenda completa d’esdeveniments fer les inscripcions a través del web: palamossportsfestival.cat

L’objectiu d’aquesta proposta és oferir l’oportunitat de provar i gaudir de diferents esports a l’aire lliure estant en contacte amb els espais naturals de Palamós.

Aquestes jornades són organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració d’entitats sense ànim de lucre, locals i provincials, com és el cas del Club Natació Palamós, l’Associació de Dones de Palamós i Sant Joan, així com la Fundació Oncolliga Girona, les quals uneixen esforços amb l’administració local, oferint activitats per a tots els públics, i impulsant l’esport com un hàbit de vida entre la població.

El punt neuràlgic del festival serà l’Estenedor de xarxes del port on s’ubicaran diversos estands on les entitats i empreses esportives participants oferiran informació de les seves activitats, i posaran a la venda material esportiu divers. L’estand de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós oferirà informació de la programació del festival així com de la plataforma esportiva, Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava, mitjançant la qual el qual s’ofereixen durant l’any, diversos recorreguts tot terreny amb diferents nivells de dificultat, perquè tothom qui vulgui, tant els que s’inicien en l’esport com els que ja tenen experiència, puguin descobrir caminant, corrent, pedalant o nedant, el paisatge de Palamós i el seu entorn.

Més informació aquí.

  • De : 04/11/2023
  • Fins a : 05/11/2023

Actualitats relacionades